Khamis, 9 Mei 2013

DAP dah mula perdangankan MELAYU


Mari Lihat Video Munafik DAP Yang Kononnya Memperjuangkan Islam - @imfawziaariff Juga Panggil @PDRMsia Anjing!!!

Bagaimana mudahnya pelakon DAP berlakon dengan baik untuk menipu orang-orang Melayu Islam. Lihat pelakon di atas. Namanya Fawzia Ariff. Fawzia ini adalah anak kepada Allahyarham Munshi Ariff yang dikatakan terlibat di dalam kes Bank Bumiputera Malaysia Berhad suatu ketika dulu. Nama ibunya Dato Zubaidah Ariff. Keluarga mereka dikatakan mendapat kekayaan ketika berada di dalam UMNO.

Semasa berlakon dalam promo DAP di atas, beliau bertudung litup sehingga menutup dagu. Teramat alimnya. Nak lihat rupa sebenar agen DAP ini, lihatlah dua gambar di bawah. Rambut berwarna-warni. Jangan tertipu dengan mainan agen DAP ini. Gambar kedua dari bawah adalah sewaktu PRU13 yang lepas dan bukannya gambar lama. Beliau bergambar bersama Nurul Izzah sewaktu kempen di Bangsar. Rupa sudah seperti nyonya tua.

Nampak tak bagaimana DAP menipu Melayu. Nampak tak? Ingin mengenal lebih lanjut agen DAP ini, ikuti laman sosial Twitter beliau di @imfawziaariff. Dalam Twitter beliau juga, beliau memanggil Polis sebagai ANJING!!! Lihat "printscreen" di bawah.


http://khairulryezal.blogspot.com/2013/05/mari-lihat-video-pelakon-munafik-dap.html

Read more at http://khairulryezal.blogspot.com/2013/05/mari-lihat-video-pelakon-munafik-dap.html#wkb1JeC6emuMOVI3.99

Tiada ulasan:

Catat Ulasan