Rabu, 15 Jun 2011

DAP rasis dan boros.

Fikirkan sejenak, DAP sebernarnya adalah antara orang dan parti yang takut kepada ISA. DAP juga adalah mereka dan parti yang suka main rasis. Jadi, apabila mereka ini suka main isu RASIS dan takut akan disumbat dalam ISA kerana RASIS, DAP berusaha untuk menghapuskan ISA. 


Bukankah di Selangor, peruntukkan sebanyak rm600 000 disediakan untuk membina billboard hapus ISA ? di Penang? Siapakah punya angkara ? Sudah tentu DAP LAKNATULLAH !!!! PAS DAN PKR adalah media yg mencanangkan idea ini supaya yang busuk itu PAS dan PKR yg dapat, yang baik itu DAP yang rembat !!!

Ada sesiapa yg bangkang isu peruntukkan yang sia-sia ini yang tidak membangunkan negara dan tidak mendatangkan keuntungan pendapatan pada negara mahupun negeri Selangor itu sendiri ?
ULANG SEKALI LAGI
Ada sesiapa yg bangkang isu peruntukkan yang sia-sia ini yang tidak membangunkan negara dan tidak mendatangkan keuntungan pendapatan pada negara mahupun negeri Selangor itu sendiri????  Langsung tiada yang bangkang kerana ini idea DAP alamat pendek umur la macam si hassan tu!!!! walaupun kos nya amat besar dan sia-sia !!!

Makanya, layakkan DAP RASAH mempersoalkan rm1.8 juta untuk mempromosikan Malaysia, berbanding rm 600k untuk hasutan rakyat yang sia-sia ???  TIDAK !!!


ternyata, tembelang DAP memperabih duit rakyat dan duit kerajaan negeri  demi kepentingan dan kuasa mereka semakin jelas terbuka kini !!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan